2019 Road To Ironlady Fitness Food Personal Travel

Misi Blog Datin Tyka

Dulu masa aku ada blog “sitiatikah.com”, blog tu tak ada misi pon.

Saja bazirkan duit beli hosting dan domain. Bila dah expired, malas nak renew sebab tak series pon.

Tapi kali ni, blog yang korang tengah baca ni, ada misi.

Antara misi-misinya :-

– Blog ni akan membantu orang gemuk yang nak kurus.

– Blog ni akan kongsi cara senaman yang senang tapi boleh kurus jugak.

– Blog ni akan kongsi tempat-tempat percutian yang best.

– Blog ni akan membantu cara kurus dengan ikhlas tanpa bayaran.

– Blog ni akan kongsi gambar makanan yang sedap-sedap.

Semoga misi di atas akan tercapai.

Blog ni juga ada visi. Di mana visinya adalah 2019, blog ni akan femes.

Tak percaya? Kita tunggu tahun 2019.

 

Datin Tyka

Clinic Manager in Chiropractic First Group Malaysia . Masters in Customer Services. Ex Majlis Sukan Pelajar UiTM Jengka (2008-2010) . Ex Majlis Perwakilan Pelajar UiTM Segamat (2011-2012) . Alumni Komander Kesatria UiTM Pahang .

More Posts

10 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CommentLuv badge